Du er landet på Fjerlampe.dk, det helt rigtige sted at finde Ib Laursen loftlampe. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Ib Laursen loftlampe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Loftslampe i bambus, lille – Ib Laursen

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Mostersskur.dk.

Her kan “Loftslampe i bambus, lille – Ib Laursen” fås til 375,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Mål: H: 29 cm, D: 34 cm, Loftslampe i bambus med fra Ib Laursen.
Loftslampen er af flettet bambus, den er super flot i soveværelset, stuen eller over spisebordet som en enkel eller to ved siden af hinanden.
Den er også ideel at have hængende i udesstuen…

Se hos Mostersskur.dk ❯❯

2: Loftslampe i bambus, stor – Ib Laursen

Anden anbefaling har vi fundet hos Mostersskur.dk, hvor du kan købe Loftslampe i bambus, stor – Ib Laursen til kun 549,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Mål: H: 37,5 cm, D: 43 cm, Loftslampe i bambus med fra Ib Laursen.
Loftslampen er af flettet bambus, den er super flot i soveværelset, stuen eller over spisebordet som en enkel eller to ved siden af hinanden.
Den er også ideel at have hængende i udesstu…

Se hos Mostersskur.dk ❯❯

3: – 2022 – Loftslampe i bambus fra Ib Laursen – H: 27 Ø: 34 cm

Sidste produkt på vores liste er – 2022 – Loftslampe i bambus fra Ib Laursen – H: 27 Ø: 34 cm som vi har fundet til 369,- hos Sille & Sylvester.

Forhandlerens beskrivelse:
Super flot bambus loftslampe fra Ib Laursen.
Sæt en flot globepære i og få en smuk lampe til over bordet.
En bestseller der nu er på lager igen.Fatning: E27 og hvid plastledningWatt: Max 40W …

Se hos Sille & Sylvester ❯❯

Flere produkter.

De 3 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Ib Laursen loftlampe i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Ib Laursen loftlampe:

Dyreste Ib Laursen Loftlampe på listen er Loftslampe i bambus, stor – Ib Laursen fra Mostersskur.dk med en pris på 549.00. Billigste udvalgte Loftlampe er – 2022 – Loftslampe i bambus fra Ib Laursen – H: 27 Ø: 34 cm som du kan købe for 369.00 hos Sille & Sylvester. Forskellen på de to priser er 180 kr. – de 3 Ib Laursen Loftlampe vi har fundet koster i gennemsnit 431 kr.
Ovenstående Ib Laursen Loftlampe data og priser er hentet fra 3 butikker (Mostersskur.dk, Bydahlliving.dk, Sille & Sylvester). Alle Ib Laursen Loftlampe tilbud er opdateret i dag 02-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Loftlampe guides:

Fandt du ikke det rigtige Loftlampe blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Loftlampe: