Du er landet på Fjerlampe.dk, det helt rigtige sted at finde lampeskærm. Vi har udvalgt de 6 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 6 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle lampeskærm tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Lampeskærm Black Chintz m/logo (1 stk)

  • Dagens pris: 240,- kr.
  • Fundet hos Campstuff
  • Farve: Sort

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Campstuff.

Her kan “Lampeskærm Black Chintz m/logo (1 stk)” fås til 240,- kr.

Se hos Campstuff ❯❯

2: Rund lampeskærm

Anden anbefaling har vi fundet hos Campstuff, hvor du kan købe Rund lampeskærm til kun 299,- kr.

Se hos Campstuff ❯❯

3: Lampeskærm Cube Creme II m/logo (1 stk.)

Næste anbefaling er “Lampeskærm Cube Creme II m/logo (1 stk.)”.

Dagens bedste tilbud på “Lampeskærm Cube Creme II m/logo (1 stk.)” har vi fundet hos Campstuff hvor prisen lige nu er 230,- kr.

Se hos Campstuff ❯❯

4: Ferm Living Lampeskærm Dots Embroidered Textile

Produkt nummer 4 på vores “lampeskærm-liste” er Ferm Living Lampeskærm Dots Embroidered Textile som du lige nu kan købe for 899,- hos Luksusbaby Danmark

Forhandlerens beskrivelse:
Dots Textile Lampshade er en moderne udgave af de traditionelle rispapirlamper og har et mønster af muntre prikker i forskellige størrelser broderet på en lampeskærm af 100% bomuld.
Det detaljerede broderede håndværk bliver tydeligt, når du tænder lampen….

Se hos Luksusbaby Danmark ❯❯

5: Ferm Living Lampeskærm Stream Embroidered Textile

Forhandlerens beskrivelse:
Dots Textile Lampshade er en moderne udgave af de traditionelle rispapirlamper Designet har et abstrakt og legende tryk, der er inspireret af japansk æstetik og fanger bevægelsen af svømmede fisk og den beroligende, endeløse strøm af vand.
Det detaljerede…

Se hos Luksusbaby Danmark ❯❯

6: Ferm Living Lampeskærm The Park Embroidered Textile

Sidste produkt på vores liste er Ferm Living Lampeskærm The Park Embroidered Textile som vi har fundet til 899,- hos Luksusbaby Danmark.

Forhandlerens beskrivelse:
Dots Textile Lampshade er en moderne udgave af de traditionelle rispapirlamper og har scener fra en sjov fridag i parken broderet i livlige farver broderet på en lampeskærm af 100% bomuld.
Det detaljerede broderede håndværk bliver tydeligt, når du tænder…

Se hos Luksusbaby Danmark ❯❯

Flere produkter.

De 6 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste lampeskærm i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse lampeskærm:

Dyreste Lampeskærm på listen er Umage Aluvia lampeskærm i aluminium – Medium – Børstet bronze fra Norliving med en pris på 2749.00. Billigste udvalgte Lampeskærm er Nielsen Light Emma Hacienda Plisse lampeskærm – sort/H11,5 cm som du kan købe for 39.00 hos LampeGuru.dk. Forskellen på de to priser er 2710 kr.
Ovenstående Lampeskærm data og priser er hentet fra 17 butikker (Campstuff, Luksusbaby Danmark, Rito.dk, Kun Det Bedste, Ovellie, MyHomeMøbler.dk, KitchenOne.dk, Boboonline.dk, Davidsenshop.dk, Coop.dk, ModernHouse.dk, LampeGuru.dk, Mostersskur.dk, Bolig & Haven, Cherry Vintage, Norliving, byhornsleth.dk). Alle Lampeskærm tilbud er opdateret i dag 07-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Lampeskærm guides:

Fandt du ikke det rigtige Lampeskærm blandt de 6 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Lampeskærm: