Du er landet på Fjerlampe.dk, det helt rigtige sted at finde gulvlampe. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle gulvlampe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: 9W gulvlampe hvid – Dæmpbar, CCT, m. fjernbetjening – Dæmpbar : Dæmpbar

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos MrPerfect.dk.

Her kan “9W gulvlampe hvid – Dæmpbar, CCT, m. fjernbetjening – Dæmpbar : Dæmpbar” fås til 584,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Effekt: 9W.
Forsynes med 230V Lysstyrke på 500 lumens.
Høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85.
Det sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver.
Lyskvaliteten er tilstrækkelig til langt de flestes behov.
Dæmpbar.
Ved at bruge LED af den h…

Se hos MrPerfect.dk ❯❯

2: Pilke Signature 28 Gulvlampe Black – Pilke

Anden anbefaling har vi fundet hos Lampemesteren.dk, hvor du kan købe Pilke Signature 28 Gulvlampe Black – Pilke til kun 6995,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Pilke Med Pilke Signature 28 Gulvlampe Black kan du bringe et lille stykke af de store finske skove ind i dit hjem. De finske skove, der har været kulisse og fødested til alt fra legendariske rally chauffører, Mummitroldene, træhåndværk, og det…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

3: Oslo Wood Gulvlampe Sort/Caramel – Northern

Næste anbefaling er “Oslo Wood Gulvlampe Sort/Caramel – Northern”.

Dagens bedste tilbud på “Oslo Wood Gulvlampe Sort/Caramel – Northern” har vi fundet hos Lampemesteren.dk hvor prisen lige nu er 3990,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Ove Rogne for Northern Koncept Oslo Wood Gulvlampe Sort/Caramel er en hyggespreder af bedste støbning.
Oslo Wood skaber stemning og spreder god stil. Det er en trendy gulvlampe med en stabil trefod og en skærm der kan lyse i flere retninger….

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

4: Gulvlampe L Brass/White – Hübsch

Produkt nummer 4 på vores “gulvlampe-liste” er Gulvlampe L Brass/White – Hübsch som du lige nu kan købe for 1199,- hos Lampemesteren.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Design Hübsch Koncept Gulvlampe L Brass/White er designet med den kuglerunde glasskærm i fokus.
I kontrast til den runde bløde form, hviler skærmen på et stativ, i spinkle og elegante former.
Kombinationen af det hvide glas og messing, giver lampen e…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

5: Silk Gulvlampe Opal Hvid/Mat Antik Messing – Frandsen

Forhandlerens beskrivelse:
Design Frandsen Design for Frandsen Koncept Silk Gulvlampe Opal Hvid/Mat Antik Messing har hentet inspiration fra den smukke hvide kokon, der hænger og svajer på et kraftigt strå og bare venter på at afsløre endnu en smuk silkesommerfugl. Den matte h…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

6: Tolomeo Basculante Lettura Gulvlampe Pergament – Artemide

Forhandlerens beskrivelse:
Design Michele De Lucchi og Giancarlo Fassina for Artemide Koncept Tolomeo Basculante Lettura Gulvlampe Pergament er blot én ud af mange forskellige Tolomeo lamper, med fokus på funktionalitet, fleksibilitet og kvalitet.
Det industrielle udtryk, blev…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

8: Bibliotheque National Gulvlampe Alu Sølv – Flos

Sidste produkt på vores liste er Bibliotheque National Gulvlampe Alu Sølv – Flos som vi har fundet til 15730,- hos Lampemesteren.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Philippe Starck for Flos Koncept Biblioteque Nationale gulvlampen er udtænkt som, Phillipe Starcks bud på, en magisk reol, hvor bøgerne flygter mod lyset Det kræver et visionært sind som Philippe Starck besidder at kunne forestille sig e…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste gulvlampe i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse gulvlampe:

Dyreste Gulvlampe på listen er Superarchimoon Gulvlampe – Flos fra Lampemesteren.dk med en pris på 61000.00. Billigste udvalgte Gulvlampe er Pærer LED til E.T.A Gulvlampe 3x E14 + 1x E27 som du kan købe for 199.00 hos Lampemesteren.dk. Forskellen på de to priser er 60801 kr. – de 8 Gulvlampe vi har fundet koster i gennemsnit 183799.5 kr.
Ovenstående Gulvlampe data og priser er hentet fra 4 butikker (MrPerfect.dk, Lampemesteren.dk, Lamper.dk, Luxlight.dk). Alle Gulvlampe tilbud er opdateret i dag 01-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Gulvlampe guides:

Fandt du ikke det rigtige Gulvlampe blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Gulvlampe: