Du er landet på Fjerlampe.dk, det helt rigtige sted at finde campinglampe. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle campinglampe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Vooni Campinglampe

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos CoolStuff.dk.

Her kan “Vooni Campinglampe” fås til 289,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Sørg for den rigtige stemning, når mørket falder på omkring teltet med en campinglampe, der ligner en gammeldags, hæderlig olielampe! Lampen har et moderne design, og du behøver derfor ikke bekymre dig om reserveolie, men kan i stedet nyde den dæmpbare la…

Se hos CoolStuff.dk ❯❯

2: 3-i-1 Campinglampe

Anden anbefaling har vi fundet hos CoolStuff.dk, hvor du kan købe 3-i-1 Campinglampe til kun 379,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Spar på pladsen i oppakningen til næste campingtur! 3-i-1 Campinglampen lyser op i mørket, dræber insekter og fungerer også som powerbank! Den har en praktisk ophængningskrog og er perfekt at tage med, når du vil være ét med naturen, men gerne vil slippe…

Se hos CoolStuff.dk ❯❯

3: LED Campinglampe med højtaler/powerbank

Næste anbefaling er “LED Campinglampe med højtaler/powerbank”.

Dagens bedste tilbud på “LED Campinglampe med højtaler/powerbank” har vi fundet hos Globaltools hvor prisen lige nu er 416,25 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Batteri LED-udendørslampe OLI 310 AB med Bluetooth®-højttaler Campinglampe med magnet og krog Campinglampe til udvendigt med højttaler 1x 3Watt Genopladelig og inklusive USB-strømbank Batteridrevet campinglampe til udvendigt (IP44) med integreret Bl…

Se hos Globaltools ❯❯

4: COB Campinglampe

  • Dagens pris: 5680,- kr.
  • Fundet hos Vibla.dk

Produkt nummer 4 på vores “campinglampe-liste” er COB Campinglampe som du lige nu kan købe for 5680,- hos Vibla.dk

Forhandlerens beskrivelse:
COB Campinglampe. Kompakt, sammenklappelig ABS-campinglygte med ekstremt skarpt COB lys og energibesparende COB LED-teknologi. Lampen er vandtæt, så den kan stilles eller hænges op udenfor uden at lide skade. Batterier inklusive batterier.
Leveret…

Se hos Vibla.dk ❯❯

5: Redcliffs Campinglampe Sølv

Sidste produkt på vores liste er Redcliffs Campinglampe Sølv som vi har fundet til 79,- hos Handelshuset Aulum.

Forhandlerens beskrivelse:
Her har vi en prisvenlig campinglampe til din næste tur.
Den kan lige trykkes sammen, sådan den går ud og derved ikke fylder ret meget.
Når du skal bruge den trykker du den lige ud og så kører det.
Den kommer med 2 metalbøjler sådan den kan hænges op.  D…

Se hos Handelshuset Aulum ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste campinglampe i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse campinglampe:

Dyreste Campinglampe på listen er COB Campinglampe fra Vibla.dk med en pris på 5680.00. Billigste udvalgte Campinglampe er Redcliffs Campinglampe Sølv som du kan købe for 79.00 hos Handelshuset Aulum. Forskellen på de to priser er 5601 kr.
Ovenstående Campinglampe data og priser er hentet fra 6 butikker (CoolStuff.dk, Globaltools, Vibla.dk, Handelshuset Aulum, Toolworld.dk, Elvvs.dk). Alle Campinglampe tilbud er opdateret i dag 07-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.