Du er landet på Fjerlampe.dk, det helt rigtige sted at finde Light-Point loftlampe. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Light-Point loftlampe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Focus Mini 2 LED 3000K Loftlampe Sort – LIGHT-POINT

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Lampemesteren.dk.

Her kan “Focus Mini 2 LED 3000K Loftlampe Sort – LIGHT-POINT” fås til 1995,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Ronni Gol for Light Point Koncept Focus Mini 2 Loftlampe Sort er designet af Ronni Gol og følger hans kendte rene linjer.
Med en kvadratisk base og rundt hoved i sort eller hvid aluminium, der kan drejes 350 grader, er dette en stilren og enk…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

2: Stripe 2000 Væg-/Loftlampe White – Light-Point

Anden anbefaling har vi fundet hos Lampemesteren.dk, hvor du kan købe Stripe 2000 Væg-/Loftlampe White – Light-Point til kun 4495,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Ronni Gol for LIGHT-POINT Koncept Stripe 2000 Væg-/Loftlampe White er en helt stilren og enkel lampe.
Det simple udtryk passer perfekt ind i den moderne indretning, hvor det tilfører hjemmet et helt minimalistisk touch.
De karakteristiske…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

3: Logic Round LED 3000K Loftlampe Hvid – LIGHT-POINT

Næste anbefaling er “Logic Round LED 3000K Loftlampe Hvid – LIGHT-POINT”.

Dagens bedste tilbud på “Logic Round LED 3000K Loftlampe Hvid – LIGHT-POINT” har vi fundet hos Lampemesteren.dk hvor prisen lige nu er 895,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Ronni Gol for Light Point Koncept LOGIC Round Loftlampe Hvid fra LIGHT-POINT er en lille diskret indbygningsspot til montering i loftet, elegant designet af Ronni Gol. Lyskilden er 6 W LED, giver et kraftigt og behageligt lys og er samtidig…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

4: Solo Square LED 3000K Loftlampe Hvid – LIGHT-POINT

Sidste produkt på vores liste er Solo Square LED 3000K Loftlampe Hvid – LIGHT-POINT som vi har fundet til 1495,- hos Lampemesteren.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Ronnie Gol for Light Point Koncept Solo Square Loftlampe LED Hvid er en flot og enkelt loftlampe, der giver et behageligt lys.
Den er helt ideel til entréen, køkkenet eller værelset – eller, hvor du har behov for et godt lys fra en enkelt lam…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Light-Point loftlampe i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Light-Point loftlampe:

Dyreste Light-Point Loftlampe på listen er Surface 500 LED 3000K Loftlampe Hvid – LIGHT-POINT fra Lampemesteren.dk med en pris på 5995.00. Billigste udvalgte Loftlampe er Logic Round LED 3000K Loftlampe Hvid – LIGHT-POINT som du kan købe for 895.00 hos Lampemesteren.dk. Forskellen på de to priser er 5100 kr. – de 4 Light-Point Loftlampe vi har fundet koster i gennemsnit 58299.75 kr.
Ovenstående Light-Point Loftlampe data og priser er hentet fra 2 butikker (Lampemesteren.dk, Luxlight.dk). Alle Light-Point Loftlampe tilbud er opdateret i dag 02-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Loftlampe guides:

Fandt du ikke det rigtige Loftlampe blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Loftlampe: