Sådan indretter du en hyggelig stue - 5 gode tips

Indretning af sin bolig er en interesse mange mennesker går op i. Det betyder meget for mange mennesker, at ens hjem er æstetisk og hyggeligt, idet det er sted, man opholder sig en stor del af sit liv. Dertil lader op i og hygger sig med sine børn, venner og familie.

En lille eller stor stue

Om man som familie har en lille eller stor stue, afgør ikke om der er hyggeligt at være. For det er netop kunsten at indrette både en lille eller stor stue med lækkert interiør, som gør at det bliver hyggeligt oveni at rummet er hyggeligt at opholde sig i. Det kan man gøre med lækkert interiør, som både er møbler og tilbehør.

En unik og special lænestol

Har du eller I som familie en lækker lænestol. Måske en af dansk design I selv har købt eller måske har I været så heldige, at arve en familiens afholdte lænestole, som måske ikke nødvendigvis er dansk design. Men blot har komfort og fremstillet i et udsøgt materiale som etc. velour. Dertil er den måske i en lækker farve, som gør den speciel og heraf hel unik. Og heraf får sat præg på jeres stue på en hyggelig måde.

5 gode tips hertil

1 Overvej sideborde

Afhængigt af hvilken stilart I er til; nyt eller gammel, så skab en smuk forandring i dit hjem med sideborde. Et skønt mix med et nyt sidebord kombineret med en unik lænestol af ældre dato kan også skabe et hyggeligt sted. Et hjørne hvor man sidde og læse dagens avis eller fordybe sig i en hyggelig bog.

2 Lækker lampe, blød ude og varmt tæppe

Her kan tilsættes en lækker lampe, som bløder op som fjer kan gøre og oveni i en blød pude i ryggen. Med et tæppe til de kolde dage, kan man samtidig nyde en varm kop te eller kaffe med afsætning på det lille bord.

3 Tag gerne afsæt i stolens farve

Gå gerne ud fra etc. stolens farve. Vælg lampe, pude og tæppe som passer til stolens farve. Du kan sagtens lægge vægt på, at farven også indgår i tilbehøret, men du kan også vælge en lys og bløde farve som etc. sandfarve. Den står rigtig flot til stort set alle farver og er dertil en beroligende farve. Heraf gør den sig godt i en hyggekrop.

4 Mal hjørnet med en anden farve

Er stuen lille kan du udover farven på væggene bryde rummet og hyggehjørnet med en anden farve. Det bidrager til en anden rumfornemmelse, men skaber også et spændende look. Idet du sætter ekstra spot på hyggehjørnet og heraf giver din lækker lænestol endnu mere karakter.

5 Stilart af nyt og gammelt

Indretning med forskellig stilart af nyt og gammelt er faktisk en kunst. Men oftest vil ens stue også være forbundet med mere sjæl. Du kan tilsætte hyggehjørnet med din lænestol særlige billeder på væggene, som du holder af. Måske du har nogle gamle rammer liggende i dine gemmer, som du måske også har arvet. En lille blomst eller skål på bordet ligeledes, hvor der også kan være noget spiseligt til din kop te eller kaffe. Måske du har en smuk og særlig arveskål, som også tilgår dit æstetiske farvevalg af de andre ting.

En hyggelig stue

Afhængigt af din personlige smag vil en stue altid blive hyggelig med ting, du også holder af. For personlighed er også forbundet med udtryk. En god ide forinden du indretter din stue kan være at tegne den op. Det giver et godt overblik, også hvis indretning er nyt for dig. Lad dig inspirerer af billeder ligeledes og kig på de møbler du har.

Måske skal nogle møbler skiftes ud til noget mere tidsvarende eller de er slidte. Er dit budget ikke særligt stort, så kan maling og genbrug også skabe underværker. Og her kan du få afløb for dine kreative evner. Både de mindre og større, idet der er ingen regler, når det omhandler vores kreativitet. På nettet kan du også finde unik inspiration hertil, så det er bare at gå i gang.

Menu
Top