Du er landet på Fjerlampe.dk, det helt rigtige sted at finde Vitra gulvlampe. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Vitra gulvlampe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Akari BB3-55DD Gulvlampe – Vitra

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Lampemesteren.dk.

Her kan “Akari BB3-55DD Gulvlampe – Vitra” fås til 13100,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design: Isamu Noguchi for Vitra Koncept: Akari Light   BB3-55DD Gulvlampen er en en smuk og enkel lampe designet af Japansk-Amerikanske Isamu Noguchi og er en del af den populære Akari serie.
Akari serien består af rispapirslamper i forskellige…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

2: Akari 25N Gulvlampe – Vitra

Anden anbefaling har vi fundet hos Lampemesteren.dk, hvor du kan købe Akari 25N Gulvlampe – Vitra til kun 14500,- kr.

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

3: Akari UF3-Q Gulvlampe – Vitra

Næste anbefaling er “Akari UF3-Q Gulvlampe – Vitra”.

Dagens bedste tilbud på “Akari UF3-Q Gulvlampe – Vitra” har vi fundet hos Lampemesteren.dk hvor prisen lige nu er 9590,- kr.

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

4: Akari 14A Gulvlampe – Vitra

Produkt nummer 4 på vores “Vitra gulvlampe-liste” er Akari 14A Gulvlampe – Vitra som du lige nu kan købe for 9590,- hos Lampemesteren.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Design: Isamu Noguchi for Vitra Koncept: Akari Light 14A Gulvlampen er en en smuk og enkel lampe designet af Japansk-Amerikanske Isamu Noguchi og er en del af den populære Akari serie.
Akari serien består af rispapirslamper i forskellige stør…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

5: Akari 10A Gulvlampe – Vitra

Sidste produkt på vores liste er Akari 10A Gulvlampe – Vitra som vi har fundet til 5790,- hos Lampemesteren.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Design: Isamu Noguchi for Vitra Koncept: Akari Light 10A Gulvlampen er en en smuk og enkel lampe designet af Japansk-Amerikanske Isamu Noguchi og er en del af den populære Akari serie.
Akari serien består af rispapirslamper i forskellige stør…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Vitra gulvlampe i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Vitra gulvlampe:

Dyreste Vitra Gulvlampe på listen er Akari BB3-33S Gulvlampe – Vitra fra Lampemesteren.dk med en pris på 22600.00. Billigste udvalgte Gulvlampe er Akari 10A Gulvlampe – Vitra som du kan købe for 5790.00 hos Lampemesteren.dk. Forskellen på de to priser er 16810 kr.
Ovenstående Vitra Gulvlampe data og priser er hentet fra 1 butikker (Lampemesteren.dk). Alle Vitra Gulvlampe tilbud er opdateret i dag 07-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Gulvlampe guides:

Fandt du ikke det rigtige Gulvlampe blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Gulvlampe: