Du er landet på Fjerlampe.dk, det helt rigtige sted at finde Seletti væglampe. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Seletti væglampe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Chameleon Right-Going Down Væglampe Hvid – Seletti

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Lampemesteren.dk.

Her kan “Chameleon Right-Going Down Væglampe Hvid – Seletti” fås til 950,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design: MarcAntonio for Seletti Koncept: Chameleon lampen er blot en af mange lamper i Seletti’s dyreserie.
Her findes 3 forskellige kamelæoner, som kan holde din lyspære.
Du kan vælge to forskellige væglamper og en bordlampe, som alle har et s…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

2: Blow Tongue LED Væglampe – Seletti

Anden anbefaling har vi fundet hos Lampemesteren.dk, hvor du kan købe Blow Tongue LED Væglampe – Seletti til kun 2090,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design: Studio Job for Seletti Koncept: LED Skilte Seletti har i de seneste år lanceret flere forskellige neonskilte og det nyeste skud på stammen er tre markante og frække designs.
Du kan vælge mellem 3 forskellige motiver, domineret af den røde neo…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

3: Bird Lamp Looking Left Væglampe Hvid – Seletti

Næste anbefaling er “Bird Lamp Looking Left Væglampe Hvid – Seletti”.

Dagens bedste tilbud på “Bird Lamp Looking Left Væglampe Hvid – Seletti” har vi fundet hos Lampemesteren.dk hvor prisen lige nu er 1270,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design: MarcAntonio for Seletti Koncept: Seletti’s bird lamp, er en af de mere populære af deres dyrelamper og det er også forståeligt, med deres mange forskellige opsætninger.
Der findes en Bird-lampe til næste enhver lejlighed og hjørne af d…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

4: Mushroom Bordlampe/Væglampe – Seletti

Sidste produkt på vores liste er Mushroom Bordlampe/Væglampe – Seletti som vi har fundet til 1180,- hos Lampemesteren.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Design: MarcAntonio for Seletti Koncept: Mushroom Denne charmerende væglampe er inspireret af formen fra en svamp, dog med en mere eventyr-agtig og interessant form. Selve beslaget er lavet i gammel stil med en ornamentkrop som skærmen hænger på.
Selve…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Seletti væglampe i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Seletti væglampe:

Dyreste Seletti Væglampe på listen er (R)evolution LED Væglampe – Seletti fra Lampemesteren.dk med en pris på 3710.00. Billigste udvalgte Væglampe er Pære LED 2W E14 til Bird Lamp Væglampe – Seletti som du kan købe for 100.00 hos Lampemesteren.dk. Forskellen på de to priser er 3610 kr.
Ovenstående Seletti Væglampe data og priser er hentet fra 2 butikker (Lampemesteren.dk, AndLight DK). Alle Seletti Væglampe tilbud er opdateret i dag 07-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Væglampe guides:

Fandt du ikke det rigtige Væglampe blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Væglampe: