Du er landet på Fjerlampe.dk, det helt rigtige sted at finde lyspære. Vi har udvalgt de 6 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 6 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle lyspære tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: iPad Air (2020) – Mønstret læder cover med kortholdere – Lyspære

 • Dagens pris: 189,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 289,-, nu kun 189,-.
  Du sparer 100 kr. / 34 %
 • Fundet hos Capida.dk
 • Materiale: Læder

Vores første anbefaling er “iPad Air (2020) – Mønstret læder cover med kortholdere – Lyspære” som lige nu er på tilbud hos Capida.dk.

Her er prisen sat ned med 34 % og kan altså fås for kun 189,- – en besparelse på 100 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
iPad Air (2020) – Mønstret læder cover med kortholdere – Lyspære…

Se hos Capida.dk ❯❯

2: Watt & Veke LED T22 lyspære, E14 sokkel, 2W

Anden anbefaling har vi fundet hos KitchenOne.dk, hvor du kan købe Watt & Veke LED T22 lyspære, E14 sokkel, 2W til kun 79,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Lille LED-lampe med matteret hvidt design fra svenske Watt & Veke.
Lampen er energibesparende og udsender et behageligt varmt hvidt lys – fantastisk at bruge sammen med mærkets julestjerner.
E14 sokkel. Højde 6 centimeter, diameter 2,2 centimeter.
Lum…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

3: Mini lyspære Ultrasonic dispenser

Næste anbefaling er “Mini lyspære Ultrasonic dispenser”.

Dagens bedste tilbud på “Mini lyspære Ultrasonic dispenser” har vi fundet hos shoppio.dk hvor prisen lige nu er 149,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Dampende og støjreducerende Ultrasonic dispenser! Vores mini dispenser ligner en lyspære og er beregnet til at give et bedre indeklima, så rummet dufter friskt og lækkert.
Den kan lyse med 7 flotte farver, som gør den anderledes end de ?almindelige? dis…

Se hos shoppio.dk ❯❯

4: Led Circus Lyspære | Sort Fra Nud Collection

 • Dagens pris: 120,- kr.
 • Fundet hos Stokværk
 • Farve: Sort

Produkt nummer 4 på vores “lyspære-liste” er Led Circus Lyspære | Sort Fra Nud Collection som du lige nu kan købe for 120,- hos Stokværk

Forhandlerens beskrivelse:
Disse Circus Pærer Er Noget Af Det Nyeste Fra Nud Collection.Disse Led Pærer Lyser Via En Indre Led Søjle, Der Lyser Pæren Op På En Helt Ny Måde.Den Skinnende Søjle Med Det Smukke Mønster i Det Tonede Glas Giver Et Smukt Og Unikt Lys.Disse Nye Led Teknolo…

Se hos Stokværk ❯❯

5: Led Circus Lyspære | Amber Fra Nud Collection

Forhandlerens beskrivelse:
Disse Circus Pærer Er Noget Af Det Nyeste Fra Nud Collection.Disse Led Pærer Lyser Via En Indre Led Søjle, Der Lyser Pæren Op På En Helt Ny Måde.Den Skinnende Søjle Med Det Smukke Mønster i Det Tonede Glas Giver Et Smukt Og Unikt Lys.Disse Nye Led Teknolo…

Se hos Stokværk ❯❯

6: Soldrevet LED lyspære

 • Dagens pris: 49,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 59,-, nu kun 49,-.
  Du sparer 10 kr. / 16 %
 • Fundet hos Manillo.dk

Sidste produkt på vores liste er Soldrevet LED lyspære som vi har fundet til 49,- hos Manillo.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
1 stk Soldrevet LED lyspære Denne lyspære er perfekt at tage med dig på teltturen eller campingturen. Den vil også være velegnet på terrassen, altanen eller i haven. Den kræver ikke strøm da den kører på solenergi, så du hænger bare lampen op i den…

Se hos Manillo.dk ❯❯

Flere produkter.

De 6 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste lyspære i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse lyspære:

Dyreste Lyspære på listen er E27, Lyspære, Ufo, plast by Ideal Lux (D: 28 cm. x H: 7 cm., Hvid) fra Likehome.dk med en pris på 349.00. Billigste udvalgte Lyspære er E27, Lyspære, Goccia, plast by Ideal Lux (D: 6 cm. x H: 10 cm., Hvid/Kelvin: 3000) som du kan købe for 25.00 hos Likehome.dk. Forskellen på de to priser er 324 kr.
Ovenstående Lyspære data og priser er hentet fra 7 butikker (Capida.dk, KitchenOne.dk, shoppio.dk, Stokværk, Manillo.dk, Likehome.dk, Quickparts.dk). Alle Lyspære tilbud er opdateret i dag 07-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Lyspære guides:

Fandt du ikke det rigtige Lyspære blandt de 6 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Lyspære: