Du er landet på Fjerlampe.dk, det helt rigtige sted at finde Nuura væglampe. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Nuura væglampe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Apiales Væglampe Black/Opal – Nuura

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Lampemesteren.dk.

Her kan “Apiales Væglampe Black/Opal – Nuura” fås til 1799,- kr.

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

2: Liila 1 Væglampe/Loftlampe Light Silver/Optic Clear – Nuura

Anden anbefaling har vi fundet hos Lampemesteren.dk, hvor du kan købe Liila 1 Væglampe/Loftlampe Light Silver/Optic Clear – Nuura til kun 1999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Sofie Refer for Nuura Koncept Liila 1 Væglampe/Loftlampe Light Silver/Optic Clear kan monteres alene eller du kan montere flere sammen.
Den består af glas og pulverlakeret metal i farven Light Silver.
Glasset fås i to forskellige typer – i mat…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

3: Blossi Væglampe/Loftlampe Nordic Gold/Clear – Nuura

Næste anbefaling er “Blossi Væglampe/Loftlampe Nordic Gold/Clear – Nuura”.

Dagens bedste tilbud på “Blossi Væglampe/Loftlampe Nordic Gold/Clear – Nuura” har vi fundet hos Lampemesteren.dk hvor prisen lige nu er 3599,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Nuura Blossi væglampe, nordic guld/klar – designet af Sofie Refer.
Blossi inddrager den nyeste LED-teknolog og det kommer til udtryk gennem det specialudviklede LED-modul. Placeret i lampen, så lyset spejler sig i skærmen af glas og metal – og spreder et…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

4: Blossi Væglampe/Loftlampe Nordic Gold/Opal – Nuura

Sidste produkt på vores liste er Blossi Væglampe/Loftlampe Nordic Gold/Opal – Nuura som vi har fundet til 3599,- hos Lampemesteren.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Nuura Blossi væglampe, nordic guld/klar – designet af Sofie Refer.
Blossi inddrager den nyeste LED-teknologi, og det kommer til udtryk gennem det specialudviklede LED-modul. Placeret i lampen, så lyset spejler sig i skærmen af glas og metal – og spreder e…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Nuura væglampe i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Nuura væglampe:

Dyreste Nuura Væglampe på listen er Liila 12 væglampe/loftlampe Nordic Gold/Optic clear – Nuura fra Lampemesteren.dk med en pris på 26999.00. Billigste udvalgte Væglampe er Nuura Apiales Væglampe Satin Sort som du kan købe for 1439.00 hos AndLight DK. Forskellen på de to priser er 25560 kr. – de 4 Nuura Væglampe vi har fundet koster i gennemsnit 25254.75 kr.
Ovenstående Nuura Væglampe data og priser er hentet fra 3 butikker (Lampemesteren.dk, Lamper.dk, AndLight DK). Alle Nuura Væglampe tilbud er opdateret i dag 02-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Væglampe guides:

Fandt du ikke det rigtige Væglampe blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Væglampe: