Du er landet på Fjerlampe.dk, det helt rigtige sted at finde Nuura loftlampe. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Nuura loftlampe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Liila 1 Væglampe/Loftlampe Light Silver/Optic Clear – Nuura

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Lampemesteren.dk.

Her kan “Liila 1 Væglampe/Loftlampe Light Silver/Optic Clear – Nuura” fås til 1999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Sofie Refer for Nuura Koncept Liila 1 Væglampe/Loftlampe Light Silver/Optic Clear kan monteres alene eller du kan montere flere sammen.
Den består af glas og pulverlakeret metal i farven Light Silver.
Glasset fås i to forskellige typer – i mat…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

2: Liila 1 Væglampe/Loftlampe Nordic Gold/Opal White – Nuura

Anden anbefaling har vi fundet hos Lampemesteren.dk, hvor du kan købe Liila 1 Væglampe/Loftlampe Nordic Gold/Opal White – Nuura til kun 1999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Liila 1 væglampe / loftlampe, nordic guld/klar fra Nuura – designet af Sofie Refer.
Denne variant er særligt egnet til brug på badeværelset pga dens tætningsklasse.
Liila 1 består af en fin metalplade, som giver flot modspil til det opale mundblæste glas…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

3: Blossi Væglampe/Loftlampe Nordic Gold/Opal – Nuura

Næste anbefaling er “Blossi Væglampe/Loftlampe Nordic Gold/Opal – Nuura”.

Dagens bedste tilbud på “Blossi Væglampe/Loftlampe Nordic Gold/Opal – Nuura” har vi fundet hos Lampemesteren.dk hvor prisen lige nu er 3599,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Nuura Blossi væglampe, nordic guld/klar – designet af Sofie Refer.
Blossi inddrager den nyeste LED-teknologi, og det kommer til udtryk gennem det specialudviklede LED-modul. Placeret i lampen, så lyset spejler sig i skærmen af glas og metal – og spreder e…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

4: Blossi Væglampe/Loftlampe Nordic Gold/Clear – Nuura

Sidste produkt på vores liste er Blossi Væglampe/Loftlampe Nordic Gold/Clear – Nuura som vi har fundet til 3599,- hos Lampemesteren.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Nuura Blossi væglampe, nordic guld/klar – designet af Sofie Refer.
Blossi inddrager den nyeste LED-teknolog og det kommer til udtryk gennem det specialudviklede LED-modul. Placeret i lampen, så lyset spejler sig i skærmen af glas og metal – og spreder et…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Nuura loftlampe i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Nuura loftlampe:

Dyreste Nuura Loftlampe på listen er Liila 12 væglampe/loftlampe Nordic Gold/Optic clear – Nuura fra Lampemesteren.dk med en pris på 26999.00. Billigste udvalgte Loftlampe er Nuura Liila Væg/Loftslampe Sølv & Klar Glas Medium som du kan købe for 1453.00 hos AndLight DK. Forskellen på de to priser er 25546 kr. – de 4 Nuura Loftlampe vi har fundet koster i gennemsnit 49401.25 kr.
Ovenstående Nuura Loftlampe data og priser er hentet fra 3 butikker (Lampemesteren.dk, Lamper.dk, AndLight DK). Alle Nuura Loftlampe tilbud er opdateret i dag 01-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Loftlampe guides:

Fandt du ikke det rigtige Loftlampe blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Loftlampe: