Du er landet på Fjerlampe.dk, det helt rigtige sted at finde Nordal væglampe. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Nordal væglampe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Nordal Moon væglampe i sort

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Packhouse.dk.

Her kan “Nordal Moon væglampe i sort” fås til 889,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Moon væglampe i sort fra Nordal.  En super flot og elegant buet væglampe med virkeligt flotte detaljer.
Lampen har et både stilrent og let design, som gør den fantastisk flot i alle moderne hjem. Den sorte farve står flot til det lette og enkle design….

Se hos Packhouse.dk ❯❯

2: Nordal Væglampe Antik Sort – 12

 • Dagens pris: 839,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 1049.00, nu kun 839,-.
  Du sparer 210 kr. / 20 %
 • Fundet hos Packhouse.dk
 • Mærke: Nordal

Anden anbefaling har vi fundet hos Packhouse.dk, hvor du kan købe Nordal Væglampe Antik Sort – 12 til kun 839,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Væglampe i antik sort metal fra Nordal. En super flot og rå væglampe med virkeligt flotte detaljer og en flot rustik finish.
Lampen har et både et lidt industrielt design, som gør den fantastisk flot i alle moderne hjem. Den rustikke sorte farve understre…

Se hos Packhouse.dk ❯❯

3: Nordal AURA Væglampe Sort – 71

 • Dagens pris: 1499,- kr.
 • Fundet hos Packhouse.dk
 • Mærke: Nordal

Næste anbefaling er “Nordal AURA Væglampe Sort – 71”.

Dagens bedste tilbud på “Nordal AURA Væglampe Sort – 71” har vi fundet hos Packhouse.dk hvor prisen lige nu er 1499,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Aura væglampe i sort metal fra Nordal. En super flot og rå væglampe med virkeligt flotte detaljer.
Lampen har et både et lidt industrielt design, som gør den fantastisk flot i alle moderne hjem. Den mat sorte farve understreger flot til det industrielle l…

Se hos Packhouse.dk ❯❯

4: Nordal EOS Væglampe/Udendørslampe Sort – 40

Produkt nummer 4 på vores “Nordal væglampe-liste” er Nordal EOS Væglampe/Udendørslampe Sort – 40 som du lige nu kan købe for 1850,- hos Hoejgaardbrugskunst.dk

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

6: Nordal EOS Væglampe/Udendørslampe Messing – 40

Forhandlerens beskrivelse:
Mål: H: 40 cm, B:20 cm, D: 12 cm – Fatning str: E27 – Max watt: 40 w – Materiale: 100% messing Væglampen “EOS” er udendørs.
Lampen har glas ude på siderne og i bunden. Lampen har et unikt design og er fin at have hængende ved hovedingangen eller hvo…

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

7: Nordal væglampe i messing – 48 cm høj

 • Dagens pris: 789,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 1189.00, nu kun 789,-.
  Du sparer 400 kr. / 33 %
 • Fundet hos Packhouse.dk
 • Mærke: Nordal

Forhandlerens beskrivelse:
Væglampe i messing 48 cm høj.
En super fed og rå væglampe med flotte detaljer fra Nordal. Lampen har et både elegant og råt design, som gør den fantastisk flot i alle moderne hjem. Brug den i stuen over sofaen, i soveværelset som sengelamper eller på v…

Se hos Packhouse.dk ❯❯

8: ANONA væglampe i skåret glas – gylden fra Nordal

Sidste produkt på vores liste er ANONA væglampe i skåret glas – gylden fra Nordal som vi har fundet til 659,- hos ES Furniture.

Forhandlerens beskrivelse:
Virkelig smuk og unik væglampe i glas og metal. Anona væglampen er fra Nordal og kan også anvendes som loftlampe, dog skal der justeres på ledningen….

Se hos ES Furniture ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Nordal væglampe i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Nordal væglampe:

Dyreste Nordal Væglampe på listen er Nordal HEART Væglampe Rustik Grøn – 51 fra Hoejgaardbrugskunst.dk med en pris på 2800.00. Billigste udvalgte Væglampe er ANONA væglampe i skåret glas – gylden fra Nordal som du kan købe for 659.00 hos ES Furniture. Forskellen på de to priser er 2141 kr. – de 8 Nordal Væglampe vi har fundet koster i gennemsnit 2919.63 kr.
Ovenstående Nordal Væglampe data og priser er hentet fra 4 butikker (Packhouse.dk, Hoejgaardbrugskunst.dk, Mostersskur.dk, ES Furniture). Alle Nordal Væglampe tilbud er opdateret i dag 02-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Væglampe guides:

Fandt du ikke det rigtige Væglampe blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Væglampe: