Du er landet på Fjerlampe.dk, det helt rigtige sted at finde Le Klint gulvlampe. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Le Klint gulvlampe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Le Klint 351 Gulvlampe m/Papir Skærm Sort/Messing – Le Klint

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Lampemesteren.dk.

Her kan “Le Klint 351 Gulvlampe m/Papir Skærm Sort/Messing – Le Klint” fås til 9495,- kr.

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

2: Le Klint 320M Snowdrop Gulvlampe – Le Klint

Anden anbefaling har vi fundet hos Lampemesteren.dk, hvor du kan købe Le Klint 320M Snowdrop Gulvlampe – Le Klint til kun 6995,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Harrit-Sørensen & Samson for Le Klint Koncept Le Klint 320M Snowdrop Gulvlampe er en del af LE KLINT Snowdrop serien, som er inspireret af den blomstrende vintergæk – et godt håndværk med et moderne tvist.
Gulvlampen her består af det sorte…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

3: Le Klint 349 Gulvlampe – Le Klint

Næste anbefaling er “Le Klint 349 Gulvlampe – Le Klint”.

Dagens bedste tilbud på “Le Klint 349 Gulvlampe – Le Klint” har vi fundet hos Lampemesteren.dk hvor prisen lige nu er 11495,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Aage Petersen for Le Klint Koncept I en menneskealder har Le Klint 349 Gulvlampe af Aage Petersen begejstret med sin smukke og funktionelle form der passer perfekt til Tage Klints tidløse skærm nr.
12En lang række af dygtige og velrenommerede…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

4: Swirl Gulvlampe Sort/Hvid – Le Klint

Produkt nummer 4 på vores “Le Klint gulvlampe-liste” er Swirl Gulvlampe Sort/Hvid – Le Klint som du lige nu kan købe for 5995,- hos Lampemesteren.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Design Øivind Slaatto for Le Klint Koncept Swirl Gulvlampe i Sort/Hvid er en spændende serie fra Le Klint.
Der er helt klare referencer til Le Klints klassiske design i de elegante sving der nænsomt er foldet, men det er dog stadigvæk håndværk på…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

5: Carronade Gulvlampe Sand – Le Klint

Forhandlerens beskrivelse:
LE KLINT Carronade High gulvlampe, sand – designet af Markus Johansson.
Carronade lampeserien er oprindeligt baseret på idéen om en bordlampe, der skulle udformes som en lille kanon med lys i.
Ud fra denne idé er Carronades design blevet iøjnefaldende og…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

6: Shibui Gulvlampe White/Black – LE KLINT

Forhandlerens beskrivelse:
LE KLINT Shibui gulvlampe, hvid/sort – designet af Søren Refsgaard.
Shibui lampeserien har mange referencer tilbage til 1950'erne og til japansk minimalisme.
Skærmen på Shibui lampen er håndfoldet og har en sort metalring på bunden, som er med til at…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

7: Arc Gulvlampe Champagne/Eg – Le Klint

Forhandlerens beskrivelse:
Design Manér Studio for Le Klint Koncept Arc er en serie af lamper fra det traditionsrige danske belysningsbrand Le Klint.
Serien fås i en sortbejdset udgave samt i denne champagne/eg-version.
Designstudiet bag serien lod sig inspirere at de stor…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

8: Le Klint 325 Gulvlampe Eg – Le Klint

Sidste produkt på vores liste er Le Klint 325 Gulvlampe Eg – Le Klint som vi har fundet til 11495,- hos Lampemesteren.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Vilhelm Wohlert for Le Klint Koncept Vilhelm Wohlert skabte med Le Klint 325 Gulvlampen en enkel klassiker der med sin nemme justering af højde og vinkel er den optimale læselampe fra  før verden gik af lave.En lang række af dygtige og ve…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Le Klint gulvlampe i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Le Klint gulvlampe:

Dyreste Le Klint Gulvlampe på listen er Carronade Gulvlampe Sand – Le Klint fra Lampemesteren.dk med en pris på 12995.00. Billigste udvalgte Gulvlampe er Swirl Gulvlampe Hvid – Le Klint som du kan købe for 4796.00 hos Luxlight.dk. Forskellen på de to priser er 8199 kr. – de 8 Le Klint Gulvlampe vi har fundet koster i gennemsnit 17639.63 kr.
Ovenstående Le Klint Gulvlampe data og priser er hentet fra 4 butikker (Lampemesteren.dk, Luxlight.dk, Lamper.dk, Erling Christensen Møbler). Alle Le Klint Gulvlampe tilbud er opdateret i dag 02-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Gulvlampe guides:

Fandt du ikke det rigtige Gulvlampe blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Gulvlampe: