Du er landet på Fjerlampe.dk, det helt rigtige sted at finde Laforma væglampe. Vi har udvalgt de 7 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 7 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Laforma væglampe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: LAFORMA Odine væglampe – sort metal

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Boboonline.dk.

Her kan “LAFORMA Odine væglampe – sort metal” fås til 659,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Vi er så glade for at præsentere denne Odine væglampe fra Laforma for dig.
Væglampen er lavet i sort metal, og har en leddelt metalarm og skærm. En stilfuld og elegant væglampe til dig, der godt kan lide den moderne stil og indretning i boligen.Det kan væ…

Se hos Boboonline.dk ❯❯

2: LAFORMA Olimpia væglampe – guld og blå metal

Anden anbefaling har vi fundet hos Boboonline.dk, hvor du kan købe LAFORMA Olimpia væglampe – guld og blå metal til kun 579,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Dette er Olimpia, LaForma’s smukke væglampe fra Olimpia-serien.
Denne fantastiske lampe kombinerer flere forskellige farver på den smukkeste vis, og er oplagt som sengelampe med sin bevægelige lampeskærm, så du kan fokusere lyset direkte på det som du v…

Se hos Boboonline.dk ❯❯

3: LAFORMA Maeko væglampe, m. hylde – sort stål

Næste anbefaling er “LAFORMA Maeko væglampe, m. hylde – sort stål”.

Dagens bedste tilbud på “LAFORMA Maeko væglampe, m. hylde – sort stål” har vi fundet hos Boboonline.dk hvor prisen lige nu er 399,- kr.

Se hos Boboonline.dk ❯❯

4: LAFORMA Eldina væglampe – sort plast og metal

Produkt nummer 4 på vores “Laforma væglampe-liste” er LAFORMA Eldina væglampe – sort plast og metal som du lige nu kan købe for 1099,- hos Boboonline.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Du har total kontrol over armene og nuancerne på Eldina væglampen og kan vælge den præcise position, du ønsker.
Ideel til at skabe den perfekte stemning til enhver tid….

Se hos Boboonline.dk ❯❯

5: LAFORMA Manz væglampe – frostet glas og messing metal

Forhandlerens beskrivelse:
Det er lige meget hvilken side af sengen du sover på, så længe det er ved Manz.
Det varme og indirekte lys gør denne væglampe til den perfekte måde at tilføje stil og en afslappende stemning til dine rum. Must-have til dit soveværelse.Fremhævede højdepunk…

Se hos Boboonline.dk ❯❯

6: LAFORMA Alish væglampe – beige metal

Forhandlerens beskrivelse:
Her ses den smukke væglampe, Alish, fra Alish-serien af LaForma.
Væglamper er en meget praktisk og smart måde at lyse et rum op på, og kan samtidigt fungere som et flot stykke vægkunst.
Med denne flotte væglampe i Beige kan du lyse f.eks.
dit soveværelse…

Se hos Boboonline.dk ❯❯

7: LAFORMA Move væglampe – sort/natur metal/træ

Sidste produkt på vores liste er LAFORMA Move væglampe – sort/natur metal/træ som vi har fundet til 519,- hos Boboonline.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Muse væglampen har en sort skærm og er justerbar.
Dens base er lavet af stål, og skærmen forbindes til en bøgetræsarm. Hver væglampe er unik, da hver enkelt har sine egne varianter af træ.
Dette stykke er designet til at passe til en af vores E27-pærer.
L…

Se hos Boboonline.dk ❯❯

Flere produkter.

De 7 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Laforma væglampe i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Laforma væglampe:

Dyreste Laforma Væglampe på listen er LAFORMA Eleazar væglampe – sort metal fra Boboonline.dk med en pris på 1199.00. Billigste udvalgte Væglampe er LAFORMA Tehila væglampe – sort plast og stål som du kan købe for 349.00 hos Boboonline.dk. Forskellen på de to priser er 850 kr. – de 7 Laforma Væglampe vi har fundet koster i gennemsnit 3248.43 kr.
Ovenstående Laforma Væglampe data og priser er hentet fra 2 butikker (Boboonline.dk, Likehome.dk). Alle Laforma Væglampe tilbud er opdateret i dag 02-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Væglampe guides:

Fandt du ikke det rigtige Væglampe blandt de 7 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Væglampe: