Du er landet på Fjerlampe.dk, det helt rigtige sted at finde Kundalini gulvlampe. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Kundalini gulvlampe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Shakti 200 Gulvlampe White/Satin – Kundalini

 • Dagens pris: 6319,- kr.
 • Fundet hos Lampemesteren.dk
 • Mærke: Kundalini
 • Farve: Hvid
 • Materiale: Satin

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Lampemesteren.dk.

Her kan “Shakti 200 Gulvlampe White/Satin – Kundalini” fås til 6319,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Marzio Rusconi Clerici for Kundalini Shakti 200 Gulvlampe White/Satin rejser sig op fra gulvet som en enorm bjergkrystal og forskønner rummet med et smukt, glansfyldt lys.
Med sine klassiske linjer og moderne fortolkning udgør denne visuelt til…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

2: Tyla Gulvlampe Red – Kundalini

Anden anbefaling har vi fundet hos Lampemesteren.dk, hvor du kan købe Tyla Gulvlampe Red – Kundalini til kun 7709,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Marc Sadler for Kundalini Tyla Gulvlampe Red har en elegance i sit design, der er inspireret af vandplanten Typha Latifolia – eller på godt dansk: bredbladet dunhammer.
Dette er tydeligt at se i de tre asymmetriske ben, der udgør stellet og s…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

3: Evita Gulvlampe Red – Kundalini

Næste anbefaling er “Evita Gulvlampe Red – Kundalini”.

Dagens bedste tilbud på “Evita Gulvlampe Red – Kundalini” har vi fundet hos Lampemesteren.dk hvor prisen lige nu er 11585,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design AquiliAlberg for Kundalini Evita Gulvlampe Red er belysning og kunst forenet i én herlig kreation af den schweiziske designduo AquiliAlberg for italienske Kundalini.
Med sin buede form skal Evita legemliggøre en kvinde med en særlig magisk kara…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

4: Tyla Gulvlampe White – Kundalini

Produkt nummer 4 på vores “Kundalini gulvlampe-liste” er Tyla Gulvlampe White – Kundalini som du lige nu kan købe for 7709,- hos Lampemesteren.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Design Marc Sadler for Kundalini Tyla Gulvlampe White har en elegance i sit design, der er inspireret af vandplanten Typha Latifolia – eller på godt dansk: bredbladet dunhammer.
Dette er tydeligt at se i de tre asymmetriske ben, der udgør stellet og…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

5: Tripod Gulvlampe Ecrù – Kundalini

Forhandlerens beskrivelse:
Design Christophe Pillet for Kundalini Tripod Gulvlampe Ecrù er en fremvisning af veludført design i smukke kontraster: Stellet består af tre høje, slanke ben, der har givet lampen sit navn.
Benene støtter den imposante men samtidig lette lampeskærm,…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

6: Kushi Gulvlampe Black – Kundalini

Forhandlerens beskrivelse:
Design Alberto Saggia & Valerio Sommella for Kundalini Kushi Gulvlampe Black har et yderst elegant formsprog, der skyldes de iøjefaldende kontraster mellem stel og skærme: hvor stellet består af farvet metal i tre tynde lampeben, der er samlet på midt…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

7: Kushi Gulvlampe XL Black – Kundalini

 • Dagens pris: 8977,- kr.
 • Fundet hos Lampemesteren.dk
 • Mærke: Kundalini
 • Farve: Sort
 • Størrelse: xl

Forhandlerens beskrivelse:
Design Alberto Saggia & Valerio Sommella for Kundalini Kushi Gulvlampe XL Black er kendetegnet ved sit elegante formsprog, der udmønter sig i den slående, men harmoniske kontrast mellem stel og skærm. Det høje, slanke stel i farvet metal modsvares af…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

8: Floob Gulvlampe Transparent – Kundalini

 • Dagens pris: 6219,- kr.
 • Fundet hos Lampemesteren.dk
 • Mærke: Kundalini
 • Farve: Transparent

Sidste produkt på vores liste er Floob Gulvlampe Transparent – Kundalini som vi har fundet til 6219,- hos Lampemesteren.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Karim Rashid for Kundalini Floob Gulvlampe Transparent overlader ikke noget til tvivlen om, at man her står med en lampe af helt særlig kunstnerisk karakter.
Den fuldkommen gennemsigtige krop, elegant svungne base, asymmetriske silhuet og lampe…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Kundalini gulvlampe i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Kundalini gulvlampe:

Dyreste Kundalini Gulvlampe på listen er Kyodo Gulvlampe Black – Kundalini fra Lampemesteren.dk med en pris på 14489.00. Billigste udvalgte Gulvlampe er Atomium Gulvlampe White – Kundalini som du kan købe for 4965.00 hos Lampemesteren.dk. Forskellen på de to priser er 9524 kr.
Ovenstående Kundalini Gulvlampe data og priser er hentet fra 1 butikker (Lampemesteren.dk). Alle Kundalini Gulvlampe tilbud er opdateret i dag 07-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Gulvlampe guides:

Fandt du ikke det rigtige Gulvlampe blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Gulvlampe: