Du er landet på Fjerlampe.dk, det helt rigtige sted at finde Kundalini gulvlampe. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Kundalini gulvlampe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Kushi Gulvlampe XL Brass – Kundalini

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Lampemesteren.dk.

Her kan “Kushi Gulvlampe XL Brass – Kundalini” fås til 8335,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Alberto Saggia & Valerio Sommella for Kundalini Kushi Gulvlampe XL Brass er kendetegnet ved sit elegante formsprog, der udmønter sig i den slående, men harmoniske kontrast mellem stel og skærm. Det høje, slanke stel i farvet metal modsvares af…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

2: Atomium Gulvlampe White – Kundalini

Anden anbefaling har vi fundet hos Lampemesteren.dk, hvor du kan købe Atomium Gulvlampe White – Kundalini til kun 4610,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Hopf & Wortmann for Kundalini Atomium Gulvlampe White har med sine farverene glatte overflader et formsprog der skriger avantgarde.
Atomium er resultatet af et rigt samarbejde mellem den tyske designduo Hopf & Wortmann – Büro für Form og den…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

3: Opyo Gulvlampe Coral – Kundalini

Næste anbefaling er “Opyo Gulvlampe Coral – Kundalini”.

Dagens bedste tilbud på “Opyo Gulvlampe Coral – Kundalini” har vi fundet hos Lampemesteren.dk hvor prisen lige nu er 7730,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Cristina Celestino for Kundalini Opyo Gulvlampe Coral er et eksempel på Kundalinis inspiration, der typisk hentes fra elementer i naturen.
Den italienske lysproducent har i dette tilfælde indgået i et frugtbart samarbejde med designeren Cristin…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

4: Opyo Gulvlampe Brass – Kundalini

Sidste produkt på vores liste er Opyo Gulvlampe Brass – Kundalini som vi har fundet til 7730,- hos Lampemesteren.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Cristina Celestino for Kundalini Opyo Gulvlampe Brass er et eksempel på Kundalinis inspiration, der typisk hentes fra elementer i naturen.
Den italienske lysproducent har i dette tilfælde indgået i et frugtbart samarbejde med designeren Cristin…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Kundalini gulvlampe i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Kundalini gulvlampe:

Dyreste Kundalini Gulvlampe på listen er Kyodo Gulvlampe Black – Kundalini fra Lampemesteren.dk med en pris på 13460.00. Billigste udvalgte Gulvlampe er Atomium Gulvlampe White – Kundalini som du kan købe for 4610.00 hos Lampemesteren.dk. Forskellen på de to priser er 8850 kr. – de 4 Kundalini Gulvlampe vi har fundet koster i gennemsnit 64576.25 kr.
Ovenstående Kundalini Gulvlampe data og priser er hentet fra 1 butikker (Lampemesteren.dk). Alle Kundalini Gulvlampe tilbud er opdateret i dag 01-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Gulvlampe guides:

Fandt du ikke det rigtige Gulvlampe blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Gulvlampe: