Du er landet på Fjerlampe.dk, det helt rigtige sted at finde Foscarini væglampe. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Foscarini væglampe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Caboche Plus LED Medium Væglampe Transparent – Foscarini

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Lampemesteren.dk.

Her kan “Caboche Plus LED Medium Væglampe Transparent – Foscarini” fås til 5953,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Patricia Urquiola og Eliana Gerotto for Foscarini Patricia Urquiola har her skabt en smuk og romantisk lampe, som er helt ideel at bruge som spisebordslampe.
Den smukke Caboche Plus LED Medium Væglampe Transparent består af kugler af polyme…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

2: Bit 2 Væglampe Blå – Foscarini

Anden anbefaling har vi fundet hos Lampemesteren.dk, hvor du kan købe Bit 2 Væglampe Blå – Foscarini til kun 2006,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Ferruccio Laviani for Foscarini Koncept Bit 2 Væglampe Blå er en lampe med silketryk-printet satin-glasskærm, monteret på lakeret metalholder.
Fås i forskellige former og farver.
Blander du væglamperne Bit 1 – 5 opnår du nogle spændende vi…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

3: Rituals 1 Væglampe – Foscarini

Næste anbefaling er “Rituals 1 Væglampe – Foscarini”.

Dagens bedste tilbud på “Rituals 1 Væglampe – Foscarini” har vi fundet hos Lampemesteren.dk hvor prisen lige nu er 3650,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design ludovica & roberto palomba for Foscarini Koncept Rituals 1 Væglampe fremstår med en kernesund DNA som en samling af forskellige, men på samme tid komplementære lamper, når man beskuer hele serien.
Her formidles magien i de kendte orientalske r…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

4: Lake Væglampe Elfenben – Foscarini

Sidste produkt på vores liste er Lake Væglampe Elfenben – Foscarini som vi har fundet til 4458,- hos Lampemesteren.dk.

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Foscarini væglampe i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Foscarini væglampe:

Dyreste Foscarini Væglampe på listen er Foscarini Gioia Grande Væglampe Grøn fra AndLight DK med en pris på 9014.00. Billigste udvalgte Væglampe er Skærm til Tutu Væglampe Hvid – Foscarini som du kan købe for 1099.00 hos Lampemesteren.dk. Forskellen på de to priser er 7915 kr. – de 4 Foscarini Væglampe vi har fundet koster i gennemsnit 103312.75 kr.
Ovenstående Foscarini Væglampe data og priser er hentet fra 3 butikker (Lampemesteren.dk, Lamper.dk, AndLight DK). Alle Foscarini Væglampe tilbud er opdateret i dag 02-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Væglampe guides:

Fandt du ikke det rigtige Væglampe blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Væglampe: