Du er landet på Fjerlampe.dk, det helt rigtige sted at finde Foscarini loftlampe. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Foscarini loftlampe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Gregg Medium Væglampe/Loftlampe Hvid – Foscarini

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Lampemesteren.dk.

Her kan “Gregg Medium Væglampe/Loftlampe Hvid – Foscarini” fås til 2907,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design ludovica+roberto palomba for Foscarini Koncept Gregg Væglampe og Loftlampe i frit mundblæst glas.
Fås i to størrelser.
En organisk, elegant og velkendt form, der ikke bruger ren geometri som sit udgangspunkt….

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

2: Folio Væglampe/Loftlampe Hvid – Foscarini

Anden anbefaling har vi fundet hos Lampemesteren.dk, hvor du kan købe Folio Væglampe/Loftlampe Hvid – Foscarini til kun 2387,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Urbinati Ricci og Vecchiato for Foscarini Koncept Folio Væglampe eller Loftlampe Hvid med holder i lakeret metal og mundblæst satin glasskærm, hvid indeni og udenpå – eller i silketrykt glas.
Vælg mellem Piccola og Grande. Lyskilde…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

3: Bøjlekit m/6 stk. til Caboche Loftlampe – Foscarini

Næste anbefaling er “Bøjlekit m/6 stk. til Caboche Loftlampe – Foscarini”.

Dagens bedste tilbud på “Bøjlekit m/6 stk. til Caboche Loftlampe – Foscarini” har vi fundet hos Lampemesteren.dk hvor prisen lige nu er 214,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Producent Foscarini Koncept Bøjlekit m/6 stk.
til Caboche Loftlampe er en reservedel til Caboche Loftlampen fra Foscarini.
1 Bøjlekit består af 6 bøjler med plads til 3 kugler på hver. Vær opmærksom på, der findes forskellige bøjlekit til de forsk…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

4: Caboche Plus LED Loftlampe Dimmable Grey – Foscarini

Sidste produkt på vores liste er Caboche Plus LED Loftlampe Dimmable Grey – Foscarini som vi har fundet til 9984,- hos Lampemesteren.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Patricia Urquiola og Eliana Gerotto for Foscarini Patricia Urquiola har her skabt en smuk og romantisk lampe, som er helt ideel at bruge som spisebordslampe.
Den smukke Caboche Plus LED Loftlampe Dimmable Grey består af kugler af polymetylm…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Foscarini loftlampe i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Foscarini loftlampe:

Dyreste Foscarini Loftlampe på listen er Foscarini Caboche Plus Loftlampe MyLight Grå fra AndLight DK med en pris på 10011.00. Billigste udvalgte Loftlampe er Bøjlekit m/6 stk. til Caboche Loftlampe – Foscarini som du kan købe for 214.00 hos Lampemesteren.dk. Forskellen på de to priser er 9797 kr. – de 4 Foscarini Loftlampe vi har fundet koster i gennemsnit 61581.75 kr.
Ovenstående Foscarini Loftlampe data og priser er hentet fra 3 butikker (Lampemesteren.dk, Lamper.dk, AndLight DK). Alle Foscarini Loftlampe tilbud er opdateret i dag 02-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Loftlampe guides:

Fandt du ikke det rigtige Loftlampe blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Loftlampe: