Du er landet på Fjerlampe.dk, det helt rigtige sted at finde Vitra bordlampe. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Vitra bordlampe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Akari YA2 Bordlampe – Vitra

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Lampemesteren.dk.

Her kan “Akari YA2 Bordlampe – Vitra” fås til 2850,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Isamu Noguchi for Vitra Koncept Akari YA2 Bordlampe er en smuk og elegant lampe, designet af den japansk-amerikanske Isamu Noguchi i 1950’erne.
Det startede som en serie af lysskulpturer, inspireret af de japanske papirlanterner og – par…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

2: Lampe de Bureau Bordlampe Japanese Red – Vitra

Anden anbefaling har vi fundet hos Lampemesteren.dk, hvor du kan købe Lampe de Bureau Bordlampe Japanese Red – Vitra til kun 2350,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Jean Prouvé for Vitra Koncept Lampe de Bureau Bordlampe Japanese Red er en lille bordlampe, som blandt andet er en del af indretningen af kollegierne på Cité Universitaire i Nancy.
Lampen består helt simpelt af en bukket metalplade, der båd…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

3: Akari 20N Bordlampe – Vitra

Næste anbefaling er “Akari 20N Bordlampe – Vitra”.

Dagens bedste tilbud på “Akari 20N Bordlampe – Vitra” har vi fundet hos Lampemesteren.dk hvor prisen lige nu er 3490,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Isamu Noguchi for Vitra Koncept Akari 20N Bordlampe er en smuk og elegant lampe, designet af den japansk-amerikanske Isamu Noguchi i 1950’erne.
Det startede som en serie af lysskulpturer, inspireret af de japanske papirlanterner og – par…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

4: Lampe de Bureau Bordlampe Deep Black – Vitra

Sidste produkt på vores liste er Lampe de Bureau Bordlampe Deep Black – Vitra som vi har fundet til 2350,- hos Lampemesteren.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Jean Prouvé for Vitra Koncept Lampe de Bureau Bordlampe Deep Black er en lille bordlampe, som blandt andet er en del af indretningen af kollegierne på Cité Universitaire i Nancy.
Lampen består helt simpelt af en bukket metalplade, der både…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Vitra bordlampe i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Vitra bordlampe:

Dyreste Vitra Bordlampe på listen er Akari 9AD Bordlampe – Vitra fra Lampemesteren.dk med en pris på 5090.00. Billigste udvalgte Bordlampe er Akari 3X Bordlampe – Vitra som du kan købe for 2090.00 hos Lampemesteren.dk. Forskellen på de to priser er 3000 kr. – de 4 Vitra Bordlampe vi har fundet koster i gennemsnit 15552.5 kr.
Ovenstående Vitra Bordlampe data og priser er hentet fra 2 butikker (Lampemesteren.dk, AndLight DK). Alle Vitra Bordlampe tilbud er opdateret i dag 01-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Bordlampe guides:

Fandt du ikke det rigtige Bordlampe blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Bordlampe: