Du er landet på Fjerlampe.dk, det helt rigtige sted at finde Vitra bordlampe. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Vitra bordlampe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Akari 3AD Bordlampe – Vitra

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Lampemesteren.dk.

Her kan “Akari 3AD Bordlampe – Vitra” fås til 5150,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design: Isamu Noguchi for Vitra Koncept: Akari Light 3AD  Bordlampen er en en smuk og enkel lampe designet af Japansk-Amerikanske Isamu Noguchi og er en del af den populære Akari serie.
Akari serien består af rispapirslamper i forskellige størel…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

2: Akari 3X Bordlampe – Vitra

Anden anbefaling har vi fundet hos Lampemesteren.dk, hvor du kan købe Akari 3X Bordlampe – Vitra til kun 2150,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design: Isamu Noguchi for Vitra Koncept: A Akari Light )3X Gulv/bordlampen er en en smuk og enkel lampe designet af Japansk-Amerikanske Isamu Noguchi og er en del af den populære Akari serie.
Akari serien består af rispapirslamper i forskellig…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

3: Akari 3A Bordlampe – Vitra

Næste anbefaling er “Akari 3A Bordlampe – Vitra”.

Dagens bedste tilbud på “Akari 3A Bordlampe – Vitra” har vi fundet hos Lampemesteren.dk hvor prisen lige nu er 4790,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design: Isamu Noguchi for Vitra Koncept: Akari Light 3A Gulvlampen er en en smuk og enkel lampe designet af Japansk-Amerikanske Isamu Noguchi og er en del af den populære Akari serie.
Akari serien består af rispapirslamper i forskellige støre…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

4: Akari 1A Bordlampe – Vitra

Sidste produkt på vores liste er Akari 1A Bordlampe – Vitra som vi har fundet til 2450,- hos Lampemesteren.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Design: Isamu Noguchi for Vitra Koncept: A kari Light 1A Gulv/Bordlampelampen er en en smuk og enkel lampe designet af Japansk-Amerikanske Isamu Noguchi og er en del af den populære Akari serie.
Akari serien består af rispapirslamper i forskel…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Vitra bordlampe i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Vitra bordlampe:

Dyreste Vitra Bordlampe på listen er Akari 7A Bordlampe – Vitra fra Lampemesteren.dk med en pris på 5250.00. Billigste udvalgte Bordlampe er Akari 3X Bordlampe – Vitra som du kan købe for 2150.00 hos Lampemesteren.dk. Forskellen på de to priser er 3100 kr.
Ovenstående Vitra Bordlampe data og priser er hentet fra 2 butikker (Lampemesteren.dk, AndLight DK). Alle Vitra Bordlampe tilbud er opdateret i dag 07-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Bordlampe guides:

Fandt du ikke det rigtige Bordlampe blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Bordlampe: