Du er landet på Fjerlampe.dk, det helt rigtige sted at finde Kartell bordlampe. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Kartell bordlampe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Take Bordlampe Blå – Kartell

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Lampemesteren.dk.

Her kan “Take Bordlampe Blå – Kartell” fås til 824,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Ferruccio Laviani for kartell Koncept Det klassiske billede af en sengelampe er blevet revideret af Kartells teknologi og omdannet til et industriprodukt.
Take Bordlampe er lavet af gennemsigtigt eller farvet injiceret polycarbonat.
Du får…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

2: Battery Bordlampe Krom – Kartell

Anden anbefaling har vi fundet hos Lampemesteren.dk, hvor du kan købe Battery Bordlampe Krom – Kartell til kun 1664,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Ferruccio Laviani for kartell Koncept Battery Bord er en revolutionerende lille bordlampe fra Kartell. Battery kan du tage med dig alle vegne.
Det eneste du skal gøre er, at oplade Battery bordlampen og du kan derefter tage den med dig, l…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

3: Big Battery Bordlampe Plum – Kartell

Næste anbefaling er “Big Battery Bordlampe Plum – Kartell”.

Dagens bedste tilbud på “Big Battery Bordlampe Plum – Kartell” har vi fundet hos Lampemesteren.dk hvor prisen lige nu er 1573,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Ferruccio Laviani for kartell Koncept Big Battery Bordlampe Plum er den store version af Battery Bordlampen.
Den smukke bordlampe er glimrende eksempels på Kartells enve til at arbejde med plastmaterialet – i forhold til overflader, tekstur,…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

4: Bourgie Bordlampe Hvid/Guld – Kartell

Produkt nummer 4 på vores “Kartell bordlampe-liste” er Bourgie Bordlampe Hvid/Guld – Kartell som du lige nu kan købe for 3370,- hos Lampemesteren.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Design Ferruccio Laviani for kartell Koncept Bourgie Bordlampe i Hvid/Guld, er en smuk lampe med klassisk stil og er en af Kartells stor sælgere. Basen i den barokke stil består af tre sammenkoblede dekorerede lag, mens den store lampeskærm er…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

5: Big Battery ToGo Bordlampe IP54 Cola – Kartell

Sidste produkt på vores liste er Big Battery ToGo Bordlampe IP54 Cola – Kartell som vi har fundet til 2114,- hos Lampemesteren.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Ferruccio Laviani for kartell Koncept Big Battery ToGo Bordlampe IP54 Cola er den store version af Battery Bordlampen.
Den smukke bordlampe er glimrende eksempels på Kartells enve til at arbejde med plastmaterialet – i forhold til overflader…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Kartell bordlampe i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Kartell bordlampe:

Dyreste Kartell Bordlampe på listen er Tatì Bordlampe Plisseret – Kartell fra Lampemesteren.dk med en pris på 4818.00. Billigste udvalgte Bordlampe er Kartell Take bordlampe – Amber – Udstillingsmodel som du kan købe for 412.00 hos Erling Christensen Møbler. Forskellen på de to priser er 4406 kr. – de 5 Kartell Bordlampe vi har fundet koster i gennemsnit 41169 kr.
Ovenstående Kartell Bordlampe data og priser er hentet fra 3 butikker (Lampemesteren.dk, AndLight DK, Erling Christensen Møbler). Alle Kartell Bordlampe tilbud er opdateret i dag 02-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Bordlampe guides:

Fandt du ikke det rigtige Bordlampe blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Bordlampe: