Du er landet på Fjerlampe.dk, det helt rigtige sted at finde Belid bordlampe. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Belid bordlampe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Picasso Bordlampe H465 Mat Sort LED – Belid

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Lampemesteren.dk.

Her kan “Picasso Bordlampe H465 Mat Sort LED – Belid” fås til 1999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Joakim Fihn for Belid Picasso Bordlampe H465 Mat Sort LED er en ret lækker lampe i et klassisk design – Designet af Joakim Fihn i samarbejde med Belid.
Picasso Bordlampe H465 Mat Sort LED er en del af Picasso serien fra Joakim Fihn og Bel…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

2: Gloria Bordlampe Sort/Smoke – Belid

Anden anbefaling har vi fundet hos Lampemesteren.dk, hvor du kan købe Gloria Bordlampe Sort/Smoke – Belid til kun 1299,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Belid for Belid Gloria Bordlampe i Sort/Smoke er en smuk og elegant lampe, der pynter i næsten ethvert hjem. Den flotte glaskuppel, der fås i flere smarte nuancer, beskytter pæren, samt reflekterer lyset ud på spændende vis.
Det sarte og fø…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

3: Picasso Bordlampe H355 Oxid LED – Belid

Næste anbefaling er “Picasso Bordlampe H355 Oxid LED – Belid”.

Dagens bedste tilbud på “Picasso Bordlampe H355 Oxid LED – Belid” har vi fundet hos Lampemesteren.dk hvor prisen lige nu er 2099,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Joakim Fihn for Belid Picasso Bordlampe H355 Oxid LED er en ret lækker lampe i et klassisk design – Designet af Joakim Fihn i samarbejde med Belid.
Picasso Bordlampe H355 Oxid LED er en del af Picasso serien fra Joakim Fihn og Belid.
hele…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

4: Picasso Bordlampe H465 Mat Hvid LED – Belid

Produkt nummer 4 på vores “Belid bordlampe-liste” er Picasso Bordlampe H465 Mat Hvid LED – Belid som du lige nu kan købe for 1899,- hos Lampemesteren.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Design Joakim Fihn for Belid Picasso Bordlampe H465 Mat Hvid LED er en ret lækker lampe i et klassisk design – Designet af Joakim Fihn i samarbejde med Belid.
Picasso Bordlampe H465 Mat Hvid LED er en del af Picasso serien fra Joakim Fihn og Bel…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

5: Gloria Bordlampe Oxidgrå/Røgfarvet Glas – Belid

Sidste produkt på vores liste er Gloria Bordlampe Oxidgrå/Røgfarvet Glas – Belid som vi har fundet til 1299,- hos Lampemesteren.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Belid for Belid Gloria Bordlampe Oxidgrå/Røgfarvet Glas er en virkelig smuk lampe i et klassisk design med moderne træk – Designet af Belid.
Gloria Bordlampe Oxidgrå/Røgfarvet Glas er en del af Gloria serien fra Belid.
hele serien karakte…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Belid bordlampe i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Belid bordlampe:

Dyreste Belid Bordlampe på listen er Spectra Bordlampe Mat Sort LED – Belid fra Lampemesteren.dk med en pris på 2999.00. Billigste udvalgte Bordlampe er Belid Vali Ø24 sort/hvid – Bordlampe som du kan købe for 712.00 hos Homeshop.dk. Forskellen på de to priser er 2287 kr. – de 5 Belid Bordlampe vi har fundet koster i gennemsnit 25694.72 kr.
Ovenstående Belid Bordlampe data og priser er hentet fra 6 butikker (Lampemesteren.dk, Luxlight.dk, Coop.dk, Homeshop.dk, Kai Berntsen ApS, HvidevareShoppen.dk). Alle Belid Bordlampe tilbud er opdateret i dag 02-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Bordlampe guides:

Fandt du ikke det rigtige Bordlampe blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Bordlampe: