Fjerlampe.dk » Alle guides » Hængelampe » Bankamp Hængelampe

Bedste Bankamp Hængelampe: Se top 10

(opdateret marts 2023)

Du er landet på Fjerlampe.dk, det helt rigtige sted at finde Bankamp hængelamper. Vi har udvalgt de 10 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 10 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på Bankamp hængelamper | ✅ Hængelampe-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Top 3 Bankamp hængelamper

Her kan du se de 3 bedste Bankamp hængelamper ud af de 10 hængelamper fra Bankamp vi har på vores liste her på Fjerlampe.dk
De 3 hængelamper er udvalgt baseret på bl.a. følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på Bankamp hængelamper | ✅ Hængelampe-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: BANKAMP Centa hængelampe, 4 lyskilder, hvid/nikkel

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Lampegiganten DK.

Her kan “BANKAMP Centa hængelampe, 4 lyskilder, hvid/nikkel” fås til 11799,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Fleksibelt styrbar LED-pendel Centa lavet af glas og metal Med kombinationen af glas og metal, rund og lige figurer samt avancerede operation, fire- lampen Centa ved BANKAMP er en helt igennem moderne Glasskærmene er designet som skiver med en omgivende ring, som regelmæssigt arrangeres under en lang metalstang.
Sidstnævnte er farvekoordineret med baldakin og trækstængerne, der bruges til højdejustering.
Et højdepunkt er mulighederne for styring af lysdioder, der kan dæmpes.
Disse kan skiftes og reguleres ved hjælp af en vippebevægelse.
Centa kan også tændes og slukkes ved hjælp af vægkontakten, hvorved den sidst valgte indstilling igen bliver aktiv.
Smart app og stemmestyring og komplet smart integration er også mulige, da hængelampen er ZigBee kompatibel. – lodret dæmpning: skift og dæmp ved at vippe – dæmpet til varmt: variabel farvetemperatur fra 2.200 K ved den laveste til 2.700 K ved den højeste lyseffekt – Hukommelsesfunktion: den sidst valgte indstilling aktiveres igen, når enheden tændes igen – En bro eller en enhed med en integreret bro er påkrævet for ZigBee integration – Kompatibel med Amazon Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit, Microsoft Cortana, homee, Philips Hue…

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

2: BANKAMP Grazia hængelampe, ZigBee, 3 lk., messing

  • Dagens pris: 11699,- kr.
  • Fundet hos Lampegiganten DK
  • Mærke: Bankamp
  • Farve: Messing

Anden anbefaling har vi fundet hos Lampegiganten DK, hvor du kan købe BANKAMP Grazia hængelampe, ZigBee, 3 lk., messing til kun 11699,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Tre-pære LED-hængelampe Grazia i fint messing Den langstrakte, kuboidformede baldakin af Grazia LED-hængelampen med tre pærer giver plads til de tre identiske nuancer, der er ophængt på wafer-tynde wirer og let kan justeres i højden.
Skærmene er lavet af mat glas og hvert hus er en LED-lyskilde.
Ved hjælp af den lodrette dæmpningsproces kan armaturet dæmpes ved at vippe en lampeskærm. Når den ønskede lysstyrke er nået, slipper du lampeskærmen, og hukommelsesfunktionen opretholder indstillingen, selvom strømmen svigter, eller lampen er slukket.
Derudover er armaturet ZigBee aktiveret, hvilket gør det muligt at styre det via en app via en ZigBee baseret gateway.
Den varme dæmpningsfunktion ændrer også lysfarve, når lyset bliver svagere, helt op til et meget hyggeligt stearinlys.
Alt i alt en absolut allround, som er ideel som en hængende lampe over et stort spisebord.
OBS: Lampen må ikke tilsluttes en lysdæmper….

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

3: BANKAMP Centa hængelampe 1 lyskilde, 34 cm, nikkel

Næste anbefaling er “BANKAMP Centa hængelampe 1 lyskilde, 34 cm, nikkel”.

Dagens bedste tilbud på “BANKAMP Centa hængelampe 1 lyskilde, 34 cm, nikkel” har vi fundet hos Lampegiganten DK hvor prisen lige nu er 5999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Rundt og elegant LED-pendellampe Centa med praktisk vippekontrol Forskellige muligheder for betjening, et elegant udseende og praktisk højdejusterbarhed gør Centa-pendlen , der er produceret af BANKAMP i Tyskland, til en lyskilde af høj kvalitet til moderne indendørsområder.
Deres lysdioder lyser den runde glasskærm jævnt op.
Dekorative detaljer på skyggen samt bundtet af det højdejusterbare kabel og den runde baldakin er lavet af metal. En intuitiv vipning af skærmen er nok til at skifte og dæmpe Centa.
Venner af smart belysningskontrol får også deres penge, da LED-hængende lys kan integreres takket være ZigBee funktionen og, afhængigt af systemet, styres via app, stemmekommando eller inden for definerbare scener.
– lodret dæmpning: skift og dæmp ved at vippe skærmen – dæmpet til varmt: variabel farvetemperatur fra 2.200 K ved den laveste til 2.700 K ved den højeste lyseffekt – Hukommelsesfunktion: den sidst valgte indstilling aktiveres igen, når enheden tændes igen – En bro eller en enhed med en integreret bro er påkrævet for ZigBee integration – Kompatibel med Amazon Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit, Microsoft Cortana, homee, Philips Hue…

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

4: BANKAMP Centa hængelampe, 2 lyskilder, nikkel

Produkt nummer 4 på vores “Bankamp hængelampe-liste” er BANKAMP Centa hængelampe, 2 lyskilder, nikkel som du lige nu kan købe for 8499,- hos Lampegiganten DK

Forhandlerens beskrivelse:
Centa LED-hængelampe med variabel styring og to glasskærme Med LED-hængelampen Centa med de 2 lyskilder har producenten anvendt to glasskærme med separat ophæng og styring.
De består hver især af en skive og en ydre ring af mat glas, der stråler ensartet, når lampen tændes.
En justerbar wiremekanisme til hver skærm bruges til justering af ophængshøjden og til fiksering på den lange, rektangulære metalbaldakin.
Centa kan faktisk tændes og slukkes som sædvanligt via vægkontakten, men den kan også betjenes og dæmpes ved blot at vippe skærmene.
Det er endda muligt at styre den på moderne vis med stemmekommando og app og at integrere den i Smart Home-systemer, for hængelampen er ZigBee-kompatibel. LED’erne tilpasser farvetemperaturen på det udsendte lys til lusets output, så der skabes et særligt varmt og hyggeligt lys ved et lavt niveau.
– vertical dimm: tænding, slukning og dæmpning ved hjælp af vipning – dim-to-warm: Variabel farvetemperatur fra 2.200 K ved laveste lysoutput til 2.700 K ved højeste lysoutput – memoryfunktion: den sidst valgte indstilling bliver aktiv igen efter tænding – til ZigBee-integration kræves en bro eller enhed med integreret bro – kompatibel med Amazon Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit, Microsoft Cortana, homee, Philips Hue…

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

5: BANKAMP Grazia hængelampe ZigBee 3 lk rund messing

  • Dagens pris: 11699,- kr.
  • Fundet hos Lampegiganten DK
  • Mærke: Bankamp
  • Farve: Messing

Forhandlerens beskrivelse:
Rundt LED-hængelampe med tre pærer Grazia – dæmpes intuitivt Tre lampeskærme lavet af glas, som hver især kan justeres individuelt i et par enkle trin, hænger ned fra den runde baldakin på Grazia LED-hængelampe.
De cylindriske skærme, lukket øverst, kan justeres med hensyn til lysstyrke ved hjælp af “lodret dæmpet” teknik.
Dæmpningsprocessen aktiveres ved at vippe skærmen.
Når lysstyrken falder, bliver lyset varmere og varmere takket være den svage til varme teknologi – den skifter fra varmhvid 2.700 K til meget varm 2.200 K.
Med denne dæmpningsfunktion må en vægdæmper ikke tilsluttes opstrøms.
BANKAMP Grazia er en meget godt lavet lampe af høj kvalitet fra BANKAMP.
Belysningsproducenten med base i Sauerland producerer førsteklasses dagligstuer fra materialer af høj kvalitet, der inspirerer med deres funktionalitet og specielle design.
Grazia-hængelampen er Zig-Bee-kompatibel og kan derfor også styres smart.
Integreret i et smart home-system baseret på den trådløse ZigBee standard kan Grazia-hængelampen også styres via smartphone eller tablet, og de forskellige stemmestyringer er også mulige med det rigtige udstyr.
….

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

6: BANKAMP Grazia hængelampe ZigBee 3lk. lang nikkel

Forhandlerens beskrivelse:
Tre-pære LED-hængelampe Grazia – kan styres ved at vippe bevægelsen eller via ZigBee Den lange, kuboidformede baldakin på Grazia-hængelampen med tre pærer er lavet af aluminium med en mat nikkelfinish.
Det giver plads til de tre identiske cylindriske skærme af opalglas med kromdetaljer, som er ophængt på wafer-tynde reb og individuelt højdejusterbare (90 til 150 cm) ved hjælp af justerbar wiremekanisme .
Den integrerede LED-enhed kan dæmpes individuelt ved at vippe den manuelt (lodret dæmpning).
Når den ønskede lysstyrke er nået, frigives skærmen igen; hukommelsesfunktionen genaktiverer den sidst valgte indstilling efter tænding igen eller strømsvigt.
Derudover er armaturet ZigBee kompatibelt, så det kan integreres i tilsvarende smart home-systemer (gateway / bro kræves).
Afhængigt af konfigurationen kan Grazia styres automatisk ved hjælp af app, stemmekommando eller i henhold til scener / tidsplaner.
Takket være svag til varm ændres farvetemperatur, når lysudbyttet reduceres fra 2.700 K til særligt varme 2.200 K.
OBS: Lampen må ikke tilsluttes en vægdæmper….

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

7: BANKAMP Open Mind LED hængelampe bladguld

Forhandlerens beskrivelse:
Open Mind LED-pendellampe skinner nedad i et tofarvet design – manuelt eller smart styrbar BANKAMP Open Mind, fremstillet af BANKAMP i Tyskland, er en buet plade af aluminium gennem det område, der er åbent i bunden, lyset kommer frem. Dette reflekteres fra det metalliske indvendige, så overgangen mellem lys og skygge er særlig skånsom. Det tekniske højdepunkt er den fleksible styrbarhed.
Skift og dæmpning kan ske enten ved hjælp af en manuel vippebevægelse af kroppen eller takket være ZigBee funktionen efter smart integration (kræver bro / gateway) via app eller stemmekommando.
Pendlen fra Luce Elevata-serien med sin tiltalende kombination af bladmetal på indersiden og toppen i en kontrastfarve repræsenterer en belysningsløsning af høj kvalitet i det moderne levende koncept.
– Suspensionshøjde justerbar fra 90 til 150 cm under montering…

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

8: BANKAMP Vanity hængelampe, 2 lyskilder, messing

Forhandlerens beskrivelse:
Tidløs skønhed: LED-hængelampe med to flammer forfængelighed med glasskærme Det højdejusterbare Vanity-armatur med to flammer imponerer ved første øjekast med materialer af høj kvalitet og et tidløst design.
Mat messing kombineres her med opalhvidt glas, hvilket skaber et behageligt ensemble til mange moderne møbler.
Uanset om det er i køkkenet eller spisestuen, giver Vanity-armaturet tilstrækkelig lysstyrke og lys overalt.
Takket være sin højdejusterbarhed er den også ideel til bordbelysning.
De to glasskærme rummer moderne LED-teknologi, som ud over det kraftige lys også har overraskende dæmpningsteknologi.
Om nødvendigt kan Vanity-lampen dæmpes uden problemer ved blot at vippe en af de to glasskærme.
farvetemperatur tilpasser sig også og ændres, når den nedtones, så lysintensiteten bliver svagere og lysfarve bliver varmere og varmere.
Dette sker helt flimmerfrit og trinløst, indtil et næsten levende lys ligner i slutningen.
Vanity-serien kommer fra belysningsfabrikanten BANKAMP, som står for stuen i høj kvalitet “Made in Germany”.
Produkterne er stadig håndlavede i Sauerland og tilbyder også komplekse og gennemtænkte belysningsløsninger….

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

9: BANKAMP Vanity hængelampe, 2 lyskilder, mat nikkel

Forhandlerens beskrivelse:
Højdejusterbar Vanity LED-hængelampe med 2 lyskilder Den enkle, men stadig stilfulde LED-hængelampe fra producenten BANKAMP fremstilles i hånden i virksomhedens egen produktion i Arnsberg i Sauerland.
Uanset om det er glasskærmen eller baldakinen – alle dele er forarbejdet af materialer af høj kvalitet og skaber grundstrukturen på denne attraktive lampe.
De to glasskærme gemmer på en topmoderne LED-teknologi, som er både kraftfuld og energieffektiv.
Hængelampen Vanity er således både velegnet til en solid belysning af rummet og til en målrettet bordbelysning, f.eks.
i spisestuen.
Lampens dæmperfunktion er imidlertid en raffineret og meget velgennemtænkt detalje.
Det eneste, du skal gøre, er at vippe en af de to glasskærme, og så starter den trinløse dæmpning, uden at lyset flimrer.
Lysstyrken bliver ikke kun svagere, lysfarven bliver også stadigt varmere.
Denne såkaldte “Dim-to-warm”-funktion gør det muligt at dæmpe lyset ned til en stemningsbelysning, der minder om skæret fra et stearinlys….

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

10: BANKAMP Strada Saturno hængelampe, 4 lysk., 185 cm

Sidste produkt på vores liste er BANKAMP Strada Saturno hængelampe, 4 lysk., 185 cm som vi har fundet til 22799,- hos Lampegiganten DK.

Forhandlerens beskrivelse:
4-lamps LED-pendelarmatur Strada Saturno med sensor og “vertical dimm” Strada Saturno er et moderne LED-pendelarmatur, der består af en indirekte belyst loftskinne og fire glasskærme, der hænger i højdejusterbare pendler med træk.
Skinne, pendel og elementer på glasskærmen er lavet af metal med mat nikkelfinish.
På glasskærmene er metallet delvist afgrænset med krom. Lyset udsendes fra skærmene gennem diffusorer opad og nedad ligeligt i rummet.
Dette pendellysarmatur er udstyret med moderne belysningsteknologi.
Med funktionen “vertical dimm” kan lysstyrken ændres trinløst ved at vippe de respektive glasskærme.
Lyset kan således justeres individuelt.
Desuden er der installeret sensorer i hver skygge, som gør det muligt at tænde og slukke ved at trykke på og supplere styringen via en vægkontakt.
Strada Saturno er en unik belysning til ethvert spisebord, der skaber optimale lysforhold.
Bemærk: Belysningen på baldakinen kan ikke dæmpes….

Se hos Lampegiganten DK ❯❯