Du er landet på Fjerlampe.dk, det helt rigtige sted at finde Louis Poulsen gulvlampe. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Louis Poulsen gulvlampe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Fatningsrør til PH 3½-2½ Gulvlampe – Louis Poulsen

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Lampemesteren.dk.

Her kan “Fatningsrør til PH 3½-2½ Gulvlampe – Louis Poulsen” fås til 805,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Producent Louis Poulsen Fatningsrør til PH 3½-2½ Gulvlampe.
Dette er røret der sidder på standeren, som holder skærmene….

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

2: Panthella Gulvlampe – Louis Poulsen

Anden anbefaling har vi fundet hos Lampemesteren.dk, hvor du kan købe Panthella Gulvlampe – Louis Poulsen til kun 6895,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Louis Poulsen Panthella gulvlampe, hvid opal akryl – designet af Verner Panton.
Den ikoniske Panthella lampe blev designet i 1971.
Lampen er et klassisk eksempel på, hvordan Panton havde fornemmelse for behagelig belysning og for et tidsløst og markant de…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

3: AJ Gulvlampe Rustrød – Louis Poulsen

Næste anbefaling er “AJ Gulvlampe Rustrød – Louis Poulsen”.

Dagens bedste tilbud på “AJ Gulvlampe Rustrød – Louis Poulsen” har vi fundet hos Lampemesteren.dk hvor prisen lige nu er 7650,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Arne Jacobsen for Louis Poulsen Koncept AJ gulvlampe i rustrød er designet af Arne Jacobsen i 1960 til SAS Royal Hotel i København (Radisson Blu) og udgjorde en del af det totale designkoncept til hotellet.
Flere af hotellets produkter har i…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

4: AJ Gulvlampe Natblå – Louis Poulsen

Sidste produkt på vores liste er AJ Gulvlampe Natblå – Louis Poulsen som vi har fundet til 7650,- hos Lampemesteren.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Arne Jacobsen for Louis Poulsen Koncept AJ gulvlampe i natblå er designet af Arne Jacobsen i 1960 til SAS Royal Hotel i København (Radisson Blu) og udgjorde en del af det totale designkoncept til hotellet.
Flere af hotellets produkter har i…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Louis Poulsen gulvlampe i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Louis Poulsen gulvlampe:

Dyreste Louis Poulsen Gulvlampe på listen er Moonsetter Gulvlampe – Louis Poulsen fra Lampemesteren.dk med en pris på 38500.00. Billigste udvalgte Gulvlampe er Topplade PH 3/2 Bord, Væglampe & 3½-2½ Gulvlampe Forkromet – Louis Poulsen som du kan købe for 255.00 hos Lampemesteren.dk. Forskellen på de to priser er 38245 kr. – de 4 Louis Poulsen Gulvlampe vi har fundet koster i gennemsnit 66086.5 kr.
Ovenstående Louis Poulsen Gulvlampe data og priser er hentet fra 3 butikker (Lampemesteren.dk, Lamper.dk, Luxlight.dk). Alle Louis Poulsen Gulvlampe tilbud er opdateret i dag 02-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Gulvlampe guides:

Fandt du ikke det rigtige Gulvlampe blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Gulvlampe: