Du er landet på Fjerlampe.dk, det helt rigtige sted at finde Kundalini loftlampe. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Kundalini loftlampe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Giass 30 Loftlampe Smokey Grey – Kundalini

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Lampemesteren.dk.

Her kan “Giass 30 Loftlampe Smokey Grey – Kundalini” fås til 10710,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Sebastian Herkner for Kundalini Giass Loftlampe Smokey Grey er en skøn og enkel model fra den italienske lysproducent Kundalini i samarbejde med den unge tyske designer Sebastian Herkner.
Dette storslåede designerstykke er simplistisk og rent i…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

2: Giass 40 Loftlampe White – Kundalini

Anden anbefaling har vi fundet hos Lampemesteren.dk, hvor du kan købe Giass 40 Loftlampe White – Kundalini til kun 12200,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Sebastian Herkner for Kundalini Giass Loftlampe White er en skøn og enkel model fra den italienske lysproducent Kundalini i samarbejde med den unge tyske designer Sebastian Herkner.
Dette storslåede designerstykke er simplistisk og rent i sit u…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

3: Kushi 33 Loftlampe Black – Kundalini

Næste anbefaling er “Kushi 33 Loftlampe Black – Kundalini”.

Dagens bedste tilbud på “Kushi 33 Loftlampe Black – Kundalini” har vi fundet hos Lampemesteren.dk hvor prisen lige nu er 3075,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Alberto Saggia & Valerio Sommella for Kundalini Kushi Loftlampe Black er kendetegnet ved sin organiske form og behagelige belysning, der tilsammen udstråler ro og komfort.
Lampen består først og fremmest af en massiv skærm i mundblæst glas, der…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

4: Dala Loftlampe Dark Grey/Wood – Kundalini

Sidste produkt på vores liste er Dala Loftlampe Dark Grey/Wood – Kundalini som vi har fundet til 7265,- hos Lampemesteren.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Francesca Smiraglia for Kundalini Dala Loftlampe Dark Grey/Wood kombinerer dekorative og arkitektoniske aspekter i en harmonisk helhed, der gør lampen integrérbar i næsten ethvert boligmiljø.
Skærmen består af to metalplader, der skaber et over…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Kundalini loftlampe i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Kundalini loftlampe:

Dyreste Kundalini Loftlampe på listen er Giass 50 Loftlampe White – Kundalini fra Lampemesteren.dk med en pris på 13505.00. Billigste udvalgte Loftlampe er Kushi 16 Loftlampe Brass – Kundalini som du kan købe for 2145.00 hos Lampemesteren.dk. Forskellen på de to priser er 11360 kr. – de 4 Kundalini Loftlampe vi har fundet koster i gennemsnit 46645 kr.
Ovenstående Kundalini Loftlampe data og priser er hentet fra 1 butikker (Lampemesteren.dk). Alle Kundalini Loftlampe tilbud er opdateret i dag 02-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Loftlampe guides:

Fandt du ikke det rigtige Loftlampe blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Loftlampe: